Direktlänk till inlägg 7 februari 2008
...blev
Paprikafisk med tacochipstäcke
2 port.
300 g sejfilé
salt
vitpeppar
1 dl ajvar relish
1 dl crème fraiché
ca 10 tacochips, krossade
Gör så här:
1. Smörj en ungsfast form och lägg fisken i formen. Salta och peppra.
2. Blanda ajvar med crème fraichén och bred det över fisken. Strö över rossade tacochips och gratinera fisken i ugnen på 225°C i 15 min. Servera med potatis eller ris.
Smaklig måltid.
Jag tycker att det var hur gott som helst!
Jag lade även till lite riven ost på som ett extra gott täcke lixom.
Sen glömde jag helt bort det här med potatis eller ris så jag serverade en bönsallad till med kidneybänor, kikärtor, matvete, ruccola, fetaost, tomat, rödlök, olivolja o balsamvinäger... mmmmmmmmmmmmmm
...kvalitetstid med sig själv hinner man tänka många bra tankar...
...jobba, äta, sova... Ja, det är ungefär det som jag ägnat mig åt den senaste tiden. Men nu har jag ändrat schema, solen skiner, det är vår och jag hoppas orka mer. Trivs fantastiskt bra på jobbet, det är kul att vara där. Nu ska jag bara se...
...vilodag. Något som annamats i detta hushåll i dag. Inte många knop som gjorts här inte. Sov länge. Avnjöt våffelfrukost. Sambon hamnade vid sin dator för att koppla av med WOW. Jag hamnade vid min och den eminente serien "once upon a t...
...no se, så att säga. Hinner lixom inte med mig själv nu och hur ska man då hinna blogga? Jobbet är fortfarande spännande o bra, men tiden räcker inte till. Sambon kan ju vara uppe sent även om han ska jobba dagen därpå, men det klarar inte jag. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 | 28 |
29 | |||||
|